Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Forumi i Dytë Ndërkombëtar I Filologjisë 17-20 Nëntor 2016

Të dashur studentë Fakulteti i Studimeve Sllave ,ka kënaqësinë të ju ftojë në Forumin e Dytë Ndërkombëtar Filologjik, për BA, MA, dhe studentët e doktoratës e cila do të mbahet nga 17 deri më 20 nëntor 2016 në ndërtesën qendrore të Universitetit të Sofjes “St. Kliment Ohridski “. Afati i fundit për dorëzimin e abstrakteve është data 15 tetor 2016.

Fushat në të cilat ata presin abstraktet tuaja janë:

  • Studimet letrare;
  • Gjuhësi;
  • Folklor dhe Antropologji Kulturore;
  • Letërsi dhe Kulturë Mesjetare ;
  • Metodologjia e mësimit të gjuhës dhe letërsisë bullgare;
  • Metodologjia në mësimin e gjuhës së Huaj.

Linkun e aplikimit e gjeni bashkëngjitur

http://philol-forum.uni-sofia.bg/…/application-form-studen…/

 

Leave a Reply