Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Marredheniet me jashte (IRO)

Category

E+ Programme: Exchange Student Host Institution: “Technical University of Cluj Napoca”, Romania Period: February 2022 – May 2022 Academic year: 2021/2022
Read More
E+ Programme: Exchange Student Host Institution: University of Bologna Period: February 2020 – July 2020 Academic year: 2020/2021 “I am more responsible and independent thanks to Erasmus +” My name is Xhoana Dunolli, 22 years old. I study at Fan S. Noli University, Korça and thanks to the Erasmus+ exchange program I had the opportunity...
Read More
E+ Programme: Exchange Students Host Institution: University of Economics-Varna Period: February 2020 – June 2020 Academic year: 2020/2021 “Erasmus+ a path toward experiences” My name is Vasil Ciko and I am studying in the third-year in the University of Economics Fan S. Noli, branch Finance-Accounting. I have always liked new experiences and Erasmus + was...
Read More
E+ Programme: Exchange Student, Erasmus Mundus Green-Tech WB Host Institution: University of Porto, Portugal Period: 2015 – 2016 Academic year: 2015/2016 “Chasing a Dream” My name is Tea Feratllari, one of the students participating in the Erasmus Mundus Green-Tech WB program academic year 2015-2016. At the same time, student at the University of Korça, Faculty...
Read More
E+ Programme: Erasmus Mundus GreenTech Western Balkans Host Institution: University of Porto Period: September 2017 – July 2018 Academic year: 2017/2018 Porto, new reality for personal development My name is Gjergji Qosja. I am currently in the second year of my scientific master studies in “Social Philosophy” at the “Fan S. Noli” University of Korçë....
Read More
E+ Programme: Exchange Student Host Institution: University “Ioan Cuza din Iasi” Period: February 2016 – June 2016 Academic year: 2015/2016 “Erasmus+ made me a better person” I am Erjona Asabella and I have finished Bachelor and Master Studies in English language. During the last year of Bachelor studies, I got an opportunity to study abroad...
Read More
E+ Programme: Exchange Students Host Institution: University of Porto, Portugal Period: September 2015-June 2016 Academic year: 2015/2016 “Studying abroad for one year it was not just a year in my life –was my life in a year” During the second year of my studies, I was sitting in our faculty conference’s room while listening a...
Read More
Në datën 26 prill 2022 një tjetër leksion i hapur u mbajt në kuadër të marrëveshjes institucionale të bashkëpunimit nënshkruar së fundmi me Universitetin Bujqësor të Plovdiv-it, Bullgari. Profesore e asociuar Svetla Yancheva, lektore në Universitetin Bujqësor të Plovdivit mbajti për studentët e Fakultetit të Bujqësisë dhe të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Humane/ Departamenti...
Read More
Në datën 20 prill 2022 në kuadër të marrëveshjes institucionale të bashkëpunimit nënshkruar së fundmi me Universitetin Bujqësor të Plovdiv-it, Bullgari, profesori i asociuar Dimo Atanasov lektor në këtë Universitet mbajti një leksion të hapur online për studentët e programeve “Master” të Fakultetit të Bujqësisë, Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë me temë: “Dixhitalizimi i bujqësisë”....
Read More
Në datën 12 prill 2022, zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili së bashku me drejtues e pedagogë të departamentit të Edukimit, FEF, pritën në një takim në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” përfaqësues të Federatës së Hendbollit, Hungari, z. Zoltán Kynsburg dhe z. Tamás Neukum të shoqëruar edhe nga Sekretari i Federatës Shqiptare të...
Read More
1 2 3 4 5 6 7