Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Veprimtari studentore

Category

Në datën 27 shtator 2022, në mjediset e Rektoratit u shpërndanë certifikata pjesëmarrje për studentët, të cilët përfaqësuan denjësisht Universitetin “Fan S. Noli” në veprimtarinë “Laboratori i Debatit Universitar–Nga fjala tek Veprimi-Edicioni III”. Certifikatat e pjesëmarrjes u shpërndanë nga zëvendësrektorja për shkencën dhe projektet, dr. Benita Stavre dhe nga specialisti i Qendrës së Karrierës dhe...
Read More
Në datën 19 korrik 2022, ekipi i volejbollit të vajzave i Universitetit “Fan S. Noli” ”rrëmbeu” fitoren e parë në Lojërat Evropiane Universitare, në Lodz, Poloni, 2022, duke mundur me rezultatin 3-2 me sete, Universitetin e Beogradit, Serbi. Një fitore vërtet mbreslënëse e vajzave, duke patur parasysh se Universiteti i Beogradit ka rreth 90,000 studentë....
Read More
Në datën 12 korrik 2022 ekipi i volejbollit të vajzave të Universitetit “Fan S. Noli” kampion në fuqi i Kampionatit Universitar të Volejbollit, i cili në datën 17 korrik 2022 do të marrë pjesë në Lojërat Evropiane Universitare në Poloni u prit në takim nga prefekti i Qarkut, Korçë, z. Nertil Jole. Ai u ka...
Read More
Në datat 20-212022 u zhvillua kupa Universitare “Fan S. Noli” në volejboll për femra me pjesëmarrjen e ekipeve të volejbollit të femrave të: Universitetit “Hasan Prishtina” Universitetit të Tiranës Universitetit “Fan S. Noli” Ekipi “Korça-Volley”. Në ceremoninë zyrtare të hapjes së kësaj veprimtarie që u mbajt në mjediset e Qytezës së Fëmijëve përshëndeti pjesëmarrësit dekania...
Read More
Në datën 17 maj 2022 në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet Forumi II Studentor me temë: “Transformimi digjital në kohën e sfidave” organizuar nga departamenti i Menaxhimit i Fakultetit të Ekonomisë dhe departamenti i Informatikës i Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane në bashkëpunim me Kolegjin Universitar Beder dhe Albanian University. Punimet e...
Read More
Në datën 13 maj 2022 në mjediset e Qytezës së Fëmijëve u zhvillua olimpiada e matematikës: “Zgjidhje e zgjuar” për klasat e VII e organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijëve, studentët e departamentit të Matematikës në Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli” dhe të ALUMNI-t. 
Read More
Në datën 11 maj 2022, Këshilli Studentor organizoi me gazetarin e njohur shqiptar, Marin Mema, leksionin e hapur për studentët e “Universitetit “Fan S. Noli”:   “Sfidat e vendit përballë ikjes së të rinjve dhe shpopullimit të vendit”. Gjatë këtij takimi studentët zhvilluan edhe një bisedë me gazetarin Mema, duke i bërë atij pyetje të...
Read More
Në muajin maj 2022, Federata Shqiptare e Handbollit zhvilloi një turne në qytetin e Pogradecit, me qëllim promovimin e sportit të handbollit dhe handbeach. Në këtë turne morrën pjesë ekipet e handbollit të qytetit të Librazhdit, Durrësit, Cërrikut si dhe ekipet e handbollit të Universitetit të Tiranës, Universitetit “Aleksandër Xhuvani”, Elbasan dhe të Universitetit “Fan...
Read More
Në datën 6 maj 2022, Albanian University në partneritet me Universitetin “Fan S. Noli”, Canadian University of Technology dhe Kolegji Universitar “Qiriazi” organizuan Konferencën IV Studentore “Inovacion në Inxhinieri, Shkencë dhe Teknologji”. Në këtë konferencë, nga Universiteti “Fan S. Noli” prezantuan punimet e tyre studentët: Desara Hoxha, nga programi i studimit “Teknologji Informacioni”, me temë:...
Read More
Në datën 24 nëntor 2021, në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane ministrja për rininë dhe fëmijët, znj. Bora Muzhaqi zhvilloi një takim me studentë të Universitetit “Fan S. Noli” në kuadër të strategjisë për rininë. Diskutimi u fokusua në çështje të tilla, si: punësimi, arsimi, digjitalizimi, vullnetarizmi, veprimtaria kulturore...
Read More
1 2 3