Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Veprimtari

Category

Në datë 20 Maj 2022, Universiteti i Korçës dhe Fondacioni Shqiptaro Amerikan për Zhvillim – AADF, nënshkruan një memorandum bashkëpunimi në kuadër të Programit READ (Research Expertise from the Academic Diaspora). Kjo marrëveshje e përbashkët ka për qëllim rritjen e kapaciteteve institucionale dhe cilësisë së kërkimit shkencor. Ajo konsiston në krijimin e një bashkëpunimi të...
Read More
Në datën 26 prill 2022 një tjetër leksion i hapur u mbajt në kuadër të marrëveshjes institucionale të bashkëpunimit nënshkruar së fundmi me Universitetin Bujqësor të Plovdiv-it, Bullgari. Profesore e asociuar Svetla Yancheva, lektore në Universitetin Bujqësor të Plovdivit mbajti për studentët e Fakultetit të Bujqësisë dhe të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Humane/ Departamenti...
Read More
Në datën 20 prill 2022 në kuadër të marrëveshjes institucionale të bashkëpunimit nënshkruar së fundmi me Universitetin Bujqësor të Plovdiv-it, Bullgari, profesori i asociuar Dimo Atanasov lektor në këtë Universitet mbajti një leksion të hapur online për studentët e programeve “Master” të Fakultetit të Bujqësisë, Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë me temë: “Dixhitalizimi i bujqësisë”....
Read More
Në datën 12 prill 2022, zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili së bashku me drejtues e pedagogë të departamentit të Edukimit, FEF, pritën në një takim në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” përfaqësues të Federatës së Hendbollit, Hungari, z. Zoltán Kynsburg dhe z. Tamás Neukum të shoqëruar edhe nga Sekretari i Federatës Shqiptare të...
Read More
Në datën 10 prill 2022, një delegacion i përbërë nga drejtues dhe përfaqësues të disa prej universiteteve më të njohura në Bullgari vizituan Universitetin “Fan S. Noli”, Korçë. Në takimin pritës të zhilluar në mjediset e Rektoratit ishin të pranishëm drejtues të Universitetit “Fan S. Noli” dhe të Njësive kryesore të tij, si dhe Ambasadori...
Read More
Në datën 28 shkurt 2022 u zhvillua një takim online mes drejtuesve të Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, rektori, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr. Benita Stavre, dekani i Fakultetit të Bujqësisë, prof. as. dr. Gjergji Mero, përgjegjësi i departamentit të Agronomisë, prof. as. dr. Besnik Skënderasi dhe pedagogu Ardian Çërava....
Read More
Në datën 25 shkurt 2022, në kuadër të marrëveshjeve të bashkëpunimit që aktualisht Universiteti “Fan S. Noli” ka me universitetet italiane, z. Bucci theksoi se edhe qëllimi i vizitës së tij është zgjerimi i këtij bashkëpunimi dhe zhvillimi i hapave konkretë në hapjen e programeve të përbashkëta me diploma të dyfishta, si një politikë kjo...
Read More
Në datën 23 shkurt 2022, Universiteti “Fan S. Noli” lidhi marrëveshje bashkëpunimi me Agjencinë e Zbatimit të Gjuhës së Republikës së Maqedonisë së Veriut. Marrëveshja u nënshkrua nga titullarët e të dy institucioneve, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe drejtori i AZGJ-së, dr. Ylber Sela gjatë një takimi të zhvilluar...
Read More
Nga data 23-25 shkurt 2022 një përfaqësi e përbërë nga staf akademik dhe administrativ i Universitetit “Neofit Rilski”, Bullgari zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli”, Korçë, në kuadër të bashkëpunimit midis dy institucioneve. Fillimisht ata u pritën në takim nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr.Benita Stavre dhe...
Read More
Në datën 15 shkurt 2022, Ambasadori i Republikës së Bullgarisë në Shqipëri, z. Momtchil Raychevski zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli” të Korçës, ku u prit në takim nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe drejtues të tjerë të institucionit. Fillimisht Rektori falënderoi z. Ambasador për vizitën ndërsa vlerësoi mbështetjen e Ambasadës së...
Read More
1 2 3 4