Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Uncategorized

Category

Në datën 11 shkurt 2022 rektori i Universitetit “Fan S. Noli, prof. dr. Dhimitri Bello dhe Kryetarja e Qarkut, znj. Ana Verushi nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit midis Universitetit “Fan S. Noli” Dhe Qarkut Korçë. Marrëveshja institucionale u lidh me synimin për të nxitur bashkëpunimin në fushën e arsimit dhe ekonomisë, me qëllim realizimin e praktikës...
Read More
Në datën 1 nëntor 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi një tryezë të rrumbullakët në qendër të së cilës ishte studimi i dytë i realizuar nga zëvendësdekani, dr. Emil Frashëri në kuadër të iniciativës së Fakultetit të Ekomomisë për një përqasje bazuar te të dhënat, në funksion të rritjes së cilësisë së...
Read More
Project Leader: University of Zagreb (Croatia) Project Partner: Agricultural University of Tirana, “Fan S. Noli” University, Korçë Funded by: TEMPUS Period: September 2014 – October 2016 The main objectives:  to develop the strategy for lifelong learning in sustainable agriculture among partner institutions in order to initiate and develop different models of lifelong learning to develop...
Read More
Project Leader: EYSED Greece Project Partner: Region of Western Macedonia, Ministry of Economy, “Fan S. Noli” University, Korçë. Funded by: GREECE-ALBANIA IPA CROSS BORDER PROGRAMME 2007-2013 Period: 02 September 2014 – September 2016 Result (publications, conferences): Accreditation of Laboratories.
Read More
Në datat 13-17 shtator 2021, në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua një workshop me fokus kompetencat në mësimdhënie, në kuadër të projektit “Strengthening Teaching Competences in Higher Education in Natural and Mathematical Sciences” TeComp (Forcimi i Kompetencave të mësimdhënies në Shkencat Natyrore dhe Matematikore në Arsimin e Lartë”). Grupi i pedagogëve pjesëmarrës nga universitete...
Read More
Në datën 25 tetor 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello e drejtues të tjerë të Universitetit dhe të Fakultetit të Edukimit e Filologjisë pritën në takim ekipin e volejbollit të vajzave, i cili u shpall fitues i Kampionatit Kombëtar të Sporteve Universitare 2020-2021 në disiplinën e volejbollit për femra. Rektori i përgëzoi studentet...
Read More
Në datën 15 tetor 2021 prof. as. dr. Jonela Spaho promovoi monografinë e saj “Kristo Floqi, jeta dhe vepra e tij”. Veprimtaria erdhi si një bashkëpunim i Universitetit “Fan S. Noli”, Bashkisë Korçë dhe Tetarit A. Z. Çajupi. Fillimisht prof. Jonela Spaho falënderoi organizatorët dhe të pranishmit në këtë veprimtari. Ajo u ndal më pas...
Read More
“Digjitalizimi i shërbimeve publike: Mundësitë dhe sfidat për shërbimet lokale në Shqipëri” ishte tema e një takimi të organizuar në kuadër të modulit “Jean Monnet” i mbështetur nga BE. Në këtë takim Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë u përfaqësua nga zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, dr. Benita Stavre, e cila foli për rolin e institucioneve...
Read More
Në datën 10 mars 2022, Debati Universitar zhvilloi takimin në nivel institucional në Universitetin “Fan S. Noli” me pjesëmarrjen e studentëve Krenar Myrteza, Anisa Rapi, Xhimi Malkollari, Gloria Nure, Joana Katundi, Erjol Latollari, Xhesilda Benga dhe Vasil Ciko, të cilët debatuan rreth temës “Për të rritur produktivitetin biznesi shqiptar duhet të investojë në burime njerëzore...
Read More
1 2 3 33
sqAlbanian