Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
13 Maj, 2022

Day

Në datën 13 maj 2022 në mjediset e Qytezës së Fëmijëve u zhvillua olimpiada e matematikës: “Zgjidhje e zgjuar” për klasat e VII e organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijëve, studentët e departamentit të Matematikës në Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli” dhe të ALUMNI-t. 
Read More
Nga data 28 prill-13 maj 2022, pedagogia e Universitetit Teknik të Cluj-Napoca, Rumani, Ligia Mara Tomoiagă zhvilloi leksione me studentë të programeve Bachelor dhe Master në “Gjuhë Angleze” të departamentit të Gjuhëve të Huaja, Universitetit “Fan S. Noli”.   Profesore Tomoiagă vjen në Universitetin “Fan S. Noli” në kuadër të bashkëpunimit midis dy universiteteve dhe programit...
Read More
Veprimtarinë e hapi pedagogia e departamentit të Edukimit, prof. dr. Irena Nikaj, e cila pasi falënderoi shkrimtarin për praninë e tij, bëri një prezantim të librave, duke e inkurajuar z. Sherifi që këto libra t’i promovojë edhe në mjedise të tjera. Në këtë takim ishin të pranishëm edhe përfaqësues të Qarkut, Korçë, përfaqësues të Aleancës...
Read More
Në datën 13 maj me rastin e javës së infermierit studentët e vitit të parë të departamentit të Infermierisë organizuan një veprimtari pranë shkollës 9-vjeçare “Sevasti Qirjazi”, Korçë. Me qëllim edukimin shëndetsor të nxënësve, studentët përgatitën postera dhe tabela me përmbajtje edukative shëndetsore dhe përmbajtje nga lëndë mësimore të ndryshme që zhvillohen në shkollën 9-vjeçare....
Read More
Në datën 13 maj 2022, në mjediset e Bibliotekës Shkencore, poeti Skënder Sherifi prezantoi veprimtarinë e tij botuese për studentët dhe pedagogët e Universitetit “Fan S. Noli”. Veprimtarinë e hapi pedagogia e departamentit të Edukimit, prof. dr. Irena Nikaj, e cila pasi falënderoi shkrimtarin për praninë e tij, bëri një prezantim të librave, duke e...
Read More