Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Maj 2022

Month

Formular post-recense (Shkarko)
Read More
The Second International Conference on “Scientific Research, Application and Methods in Education” was held in the premises of the Faculty of Natural and Human Sciences of “Fan S. Noli” University on September 11-12, 2021. The conference was organized in collaboration with: University of Tirana, AlbaniaUniversity of Ioannina, Greece“St. Kliment Ohridski” of Bitola, Northern MacedoniaUniversity of...
Read More
Një grup pedagogësh të Universitetit “Fan S. Noli” morrën pjesë në një trajnim në lidhje me projektin VALEU-X në Technische Universität Dresden, Gjermani. Dr. Dorela Kaçauni, dr. Eriola Qafzezi, dr. Suela Ibraimllari, dr. Elda Panariti dhe studentja Eva Kazllarof gjatë kësaj  vizite u njohën me shembuj të praktikave të mësimdhënies online dhe të asaj të...
Read More
1 7 8 9