Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
22 Dhjetor, 2021

Day

Në datën 22 dhjetor 2021, zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, së bashku me drejtues të Fakultetit të Ekonomisë, priti në një takim rektorin e Akademisë për Biznes në Hollandë, prof. Jan van Zwieten. Qëllimi i këtij takimi ishte bashkëpunimi për formimin e vazhduar, ku të pranishmit shprehën interesin e përbashkët në këtë drejtim. Zëvendësrektori...
Read More
Në datën 22 dhjetor 2021, zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, së bashku me drejtues të Fakultetit të Ekonomisë, priti në një takim rektorin e Akademisë për Biznes në Hollandë, prof. Jan van Zwieten. Qëllimi i këtij takimi ishte bashkëpunimi për formimin e vazhduar, ku të pranishmit shprehën interesin e përbashkët në këtë drejtim. Zëvendësrektori...
Read More
Në datën 22 dhjetor 2021 në mjediset e Bibliotekës ‘”Thimi Mitko”, Korçë me mbështetjen e Qendrës “Korça Innovation and Technology Hub”, pedagogë dhe studentë të departametit Marketing-Turizëm të Universitetit “ Fan S. Noli” organizuan një takim me rektorin e  Kolegjit Universitar për Biznes e Teknologji, Prishtinë, prof. dr. Edmond Hajrizi . Në qendër të këtij...
Read More