Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
13 Dhjetor, 2016

Day

          Prof. as. dr. Suela Gërdhe (CV)- (Përgjegjës i deparatmentit)           Prof. as. dr. Aida Gabeta (CV)           Prof. as. dr. Mirela Cini (CV)           Prof. as. dr. Sonela Stillo (CV)          Dr. Elda Dollija (CV)...
Read More
          Prof. as. dr. Ledina Alolli (CV) – (Përgjegjës i departamentit)           Prof. as. dr. Esmeralda Shkira (CV)           Prof. as. dr. Stella Stratobërdha (CV)           Prof. as. dr. Mamica Nene (CV)           Prof. as.dr. Oriola Theodhori...
Read More
Prof.as.dr. Anila Mançka (CV) – (Përgjegjës i departamentit ) Prof.as.dr. Majlinda  Bello (CV) Prof.as.dr. Frederik Çuçllari (CV) Dekan i Fakultetit Prof.as.dr. Alketa Zheku (CV) Prof.as.dr. Eleni Vangjeli (CV) Dr. Genci Gjançi (CV) Dr. Klaudeta Merollari (CV) Dr. Klaudia Lipi (CV) Dr. Kostandin Nasto (CV) Dr. Sorina Kotti (CV) Msc. Aida Mosko (CV) Msc. Marsida Harremi (CV)  Msc....
Read More
PERSONELI  NDIHMËSMËSIMOR  Ndihmësja e dekanit Përgjigjet për zbatimin korrekt të detyrave të lëna nga Dekani. Ndihmon  në përgatitjen e materialeve për Dekanin dhe dërgimin e tyre në destinacion, merr dhe tejçon informacion dhe porosi brenda e jashtë fakultetit për problematika të ndryshme, ndjek realizimin e porosive të Dekanit për stafin akademik e administrativ. Ndihmësja e...
Read More
Mirë se vini në Fakultetin e Ekonomisë në Universitetin “Fan S. Noli”. Unë jam i sigurt që ju do të gjeni këtu kohën tuaj, stimuluese dhe të dobishme, si intelektualisht dhe nga ana sociale. Ju hyni në një program studimi që merret me disa nga problemet më themelore që ndikojnë në mirëqenien e popujve të...
Read More
Këshilli i Fakultetit është organ kolegjial vendimmarrës, i cili vendos për problemet më të rëndësishme të fakultetit në fushën e mësimit, kërkimit shkencor dhe atë administrativ. Këshilli i Fakultetit kryesohet nga dekani.
Read More
FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE
Read More
Ndihmësja e Dekanit Përgjigjet për zbatimin korrekt të detyrave të lëna nga Dekani. Ndihmon  në përgatitjen e materialeve për Dekanin dhe dërgimin e tyre në destinacion, merr dhe tejçon informacion dhe porosi brenda e jashtë fakultetit për problematika të ndryshme, ndjek realizimin e porosive të Dekanit për stafin akademik e administrativ. Ndihmësja e Dekanit përgjigjet...
Read More
1 2