Në vitin akademik 2018–2019 Universiteti i Korçës ofron këto programe studimi profesionale 2-vjeçare :

Fakulteti i Edukimit dhe Filologjise

 Edukim për Foshnjërinë dhe Fëmijërinë e Hershme

Mbështetës Zyre për Komunikim Bibliotekë dhe Arkiv

 

Fakulteti i Bujqësisë
 

 

Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane :

 

Fakulteti i Ekonomisë

 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com