DEPARTAMENTI I GJUHËS DHE I LETËRSISË

Prof.as. dr. Jonela Spaho (Përgjegjës departamenti)

Prof. dr. Ali Jashari (Rektor i Universitetit)

Prof.as. dr. Anyla Saraçi

Prof.as. dr. Dion Tushi

Prof. as. dr. Elona Çeçe

Dr.   Alma Pogoni

Dr.   Eris Rusi

Dr.   Ilir Shyta

Dr.   Liri Seitllari

Dr.   Hysnie Haxhillari

Msc. Neli Naço

Msc. Olger Brame  

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com