EMRI I STUDENTEVE : KATERINA BREGU DHE VANGJEL PALOLLI 
PROJEKTI : SHKOLLA VERORE E ORGANIZUAR NË SHKUP, MAQEDONI

Lexo te plote (pdf) (kliko)

     


EMRI I STUDENTES : FLORENTINA QORRI
PROJEKTI : IN BETWEEN
 


​​Lexo letren e plote (pdf) (kliko)

FOTO NGA EKSPERIENCA NE PROJEKT

     ​​​

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet