Rektori

Prof. dr.  Ali jashari

Tel. : ++ 355 822 42230
         ++ 355 676385000

e-mail: ajashari@unkorce.edu.al

e-mail: alijashari@yahoo.com

 

 

 

Zv. Rektore për mësimin

Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. & Fax : ++ 355 822 42580

e-mail: mbello@unkorce.edu.al

 

 

 

 

 

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet

Dr. Erinda Papa

Tel: ++ 355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

 

 

 

 

 

Administrator

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)

Tel: +355 822 43609
Cel: +355694296867
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

 

 

 

 

Dekani i Fakultetit të Bujqësisë

Prof. as. dr.  Gjergji Mero

Tel.: ++355 822 48945
             +355 822 48945

e-mail: gmero@unkorce.edu.al

e-mail: gjmero@yahoo.com

 

 

 

Dekani i Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë

Prof. as. dr.  Pavllo Cicko

Tel. : ++ 355 822 48944

e-mail: pcicko@unkorce.edu.al

e-mail: pcicko61@yahoo.com

 

 

 

Dekani i Fakultetit Ekonomik

Prof. as. dr.  Frederik Çuçllari

Tel.: ++355 822 42201
            +355 822 42201

e-mail: fcucllari@unkorce.edu.al

e-mail: fcucllari@gmail.com

 

 

 

Dekani i Fakultetit te Shkencave Natyrore dhe Humane

Prof. dr. Gjergji Pendavinji

Tel.: ++355 822 43300

             +355 822 43300

e-mail: gpendavinji@unkorce.edu.al

 

 

 

 

SEKRETARITË E FAKULTETEVE

Fakulteti i Bujqësisë

Nr.Tel: ++355 822 48945
            +355 822 48945

Sekretare: Milika Ndini

 

Fakulteti Ekonomik

Nr.Tel: ++355 822 42201
            +355 822 42201

K/Sekretare: Xhensila Kristo

Sekretare: Adelina Çifligu

 

Fakulteti i Edukimit dhe Filologjise

Nr.Tel: ++355 822 48944
            +355 822 48944

K/Sekretare: Teuta Naslazi

Sekretare: Engjellushe Frasheri

 

Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Humane

Nr.Tel: ++355 822 47922
            +355 822 47922

K/Sekretare: Zarife Dhamo

Sekretare: Dorina Luadhi

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet