Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption align here

Blog Full Both Sidebar With Frame

FACULTY OF NATURAL AND HUMAN SCIENCES SIGNED A COOPERATION AGREEMENT WITH THE FACULTY OF PHILOSOPHY OF THE UNIVERSITY “HASAN PRISHTINA” OF KOSOVO More…   THE ACADEMIC SENATE OF THE UNIVERSITY “FAN S. NOLI” AWARDED THE TITLE “DOCTOR HONORIS CAUSA” TO PROF. DR. GJERGJ SINANI More…
Read More
FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE NËNSHKROI NJË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME FAKULTETIN FILOZOFIK TË UNIVERSITETIT  “HASAN PRISHTINA” KOSOVË Më shumë…   SENATI AKADEMIK I UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” NDEROI ME TITULLIN “DOCTOR HONORIS CAUSA” PROF. DR. GJERGJ SINANIN Më shumë…   SESION SHKENCOR...
Read More
          Prof. as. dr. Suela Gërdhe (CV)- (Përgjegjës i deparatmentit)           Prof. as. dr. Aida Gabeta (CV)           Prof. as. dr. Mirela Cini (CV)           Prof. as. dr. Sonela...
Read More
          Prof. as. dr. Ledina Alolli (CV) – (Përgjegjës i departamentit)           Prof. as. dr. Esmeralda Shkira (CV)           Prof. as. dr. Stella Stratobërdha (CV)           Prof. as. dr. Mamica Nene...
Read More
1 88 89 90 91 92 113
sqAlbanian