Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
30 Maj, 2022

Day

Në datën 30 maj 2022, Universiteti “Fan S. Noli” dhe Instituti i Edukimit, Tashëgimisë dhe Turizmit lidhën marrëveshje  bashkëpunimi mes tyre. Nënshkrimi i marrëveshjes u bë nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe prof. as. dr. Ramiz Zekaj, Drejtor Ekzekutiv i IETT. Gjatë takimi të zhvilluar mes përfaqësuesve të të dy institucioneve u theksua se...
Read More
Në datën 30 maj 2022, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u organizua një tryezë e rrumbullakët në kuadër të projektit “3E – English- Entrepreneurship – Employability”, mundësuar nga mbështetja e Ambasadës Amerikane. Qëllimi është të mbështesë Universitetet pjesë e rrjetit të “Klubeve të Debatit” të Junior Achievement of Albania me identifikimin e modeleve...
Read More
Në datën 30 maj 2022, Universiteti “Fan S. Noli” dhe Instituti i Edukimit, Tashëgimisë dhe Turizmit lidhën marrëveshje  bashkëpunimi mes tyre. Nënshkrimi i marrëveshjes u bë nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe prof. as. dr. Ramiz Zekaj, Drejtor Ekzekutiv i IETT. Gjatë takimi të zhvilluar mes përfaqësuesve të të dy institucioneve u theksua se...
Read More