Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
22 Nëntor, 2021

Day

Në datën 22 nëntor 2021, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr. Benita Stavre, përgjegjësi i departamentit të Gjuhëve të Huaja, phd. Daniela Stoica dhe pedagogu, dr. Eris Rusi zhvilluan një takim me deputetin e parlamentit rumun, z. Bogdan Alin Stoica, me z. Radu Cosmin Savulescu,...
Read More
Në datën 22 nëntor 2021 në mjediset e bibliotekës “Kongresi i Manastirit” u zhvillua një veprimtari për prezantimin e vëllimit poetik dygjuhësh “Fryt” të poetit të mirënjohur rumun me origjinë shqiptare Cezar Ivanescu, i shqipëruar nga profesor Luan Topçiu. Në takim morën pjesë drejtues të departamenteve, pedagogë të FEF, si dhe deputeti i parlamentit rumun...
Read More
Në datën 22 nëntor 2021, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr. Benita Stavre, përgjegjësi i departamentit të Gjuhëve të Huaja, phd. Daniela Stoica dhe pedagogu, dr. Eris Rusi zhvilluan një takim me deputetin e parlamentit rumun, z. Bogdan Alin Stoica, me z. Radu Cosmin Savulescu,...
Read More