Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
8 Nëntor, 2017

Day

AKADEMIA E DIMRIT PËR DIPLOMACI DHE MARRËDHËNIE NDËRKOMBËTARE Afati i aplikimit: 30 Nëntor 2017 Hapur për:  të gjithë studentët Data dhe vendi: 08-11 Dhjetor 2017 në Prishtinë, Republika e Kosovës   Përshkrimi Qëllimi i përgjithshëm i këtij kursi do të jetë futja e studentëve në artin e diplomacisë në traditën perëndimore me theks në fillimet e shekullit...
Read More