Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
3 Nëntor, 2017

Day

APLIKO PËR KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE “LEAP SUMMIT” NË ZAGREP, KROACI! Afati: 01 mars 2018 Hapur: për të rinjtë ndërkombëtarë Vendi: 15 -17 mars, 2018, Zagreb, Kroaci   PËRSHKRIM LEAP është një lëvizje globale që bashkon më shumë se 100.000 njerëz në mbarë botën. Është konferenca më e madhe ndërkombëtare për të rinjtë në Evropën Juglindore dhe...
Read More