Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
26 Prill, 2017

Day

  ACTIVITIES STUDENTS OF THE HISTORY – GEOGRAPHY PROGRAM DISCOVER NEW DESTINATIONS IN ALBANIA AND KOSOVO DURING THEIR STUDY TRIPS. During May-June 2017, students of the History-Geography program discovered new destinations in Albania and Kosovo during their study trips. Students of the 3rd year stayed in the north of the country in Valbona Valley National...
Read More
Kemi kënaqësinë t’ju informojmë se janë shpallur aplikimet e projektit “In Between?” të këtij edicioni për vitin 2017 Thirrja është hapur për të gjithë kandidatët e moshave 18-25 vjet, përfshirë studentët dhe artistët e pavarur duke përfaqësuar fusha të ndryshme të interesit që mund të konsistojnë në histori, antropologji kulturore, sociologji dhe mes të gjithash...
Read More