Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
25 Prill, 2017

Day

DEGA E KURRIKULAVE DHE VLERËSIMIT INSTITUCIONAL Msc. Olger Brame – Kryetar i degës së Kurikulave dhe Vlerësimit Institucional email: olgerbrame@yahoo.com a. Sektori i Mësimit dhe Kurrikulave Msc. Albina Pajo – Specialiste email: albina.pajo@yahoo.com b. Sektori i Sigurimit të Cilësisë dhe Vlerësimit Institucional Msc. Artur Prifti – Përgjegjës email: arturprifti@rocketmail.com Msc. Olger Brame – Anëtar (NjBSC) email: olgerbrame@yahoo.com Msc. Maria Dojçe – Anëtar (NjBSC) email: maria.dojce@gmail.com Prof.as Nikollaq Roshanji –...
Read More
    RREGULLORE PËR ORGANIZIMIN DHE FUNKSIONIMIN E QENDRËS RINORE DHE SPORTIVE TË UNIVERSITETIT  “FAN S. NOLI”     KALENDARI I VEPRIMTARIVE QENDRA RINORE E SPORTIVE 2017-2018 (pdf) (kliko) VEPRIMTARI STUDENTËT E KLUBIT TË VULLNETARËVE NË UNIKO, FESTUAN 1 QERSHORIN ME VOGËLUSHËT E SHTËPISË SË FOSHNJËS “LULET E VOGLA” NË KORÇË Në datën 1 qershor 2018,...
Read More