Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Dhjetor 2016

Month

1
Ditën e premte, dt. 18.11.2016, në sallën e amfiteatrit të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, u organizua Konferenca Jubilare  me rastin e 45-vjetorit të krijimit të Universitetit “Fan S. Noli” (Nderi i Kombit).  Në këtë veprimtari merrnin pjesë zv.kryeministri i Shqipërisë, z. Niko Peleshi, zv.ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Nora Malaj, z. Arben Cici,...
Read More
1 2 3