Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
15 Maj, 2022

Day

Në periudhën 15-28 maj 2022 në kuadër të projektit DualAFS, Universiteti i Nueringen-Geislingen priti dy pedagogë të Universitetit “Fan S. Noli” me qëllim trajnimin dhe shkëmbimin e përvojës.  Dr. Dorjan Marku gjatë këtij mobiliteti punoi për hartimin e strukturës së programit në lëndën “Menaxhimi i Zinxhirit Furnizues”, e cila do të integrohet në kurrikulat Bachelor...
Read More