Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
22 Qershor, 2021

Day

Në datën 22 qershor 2021, përfaqësues të Universitetit “Fan S. Noli” dhe të Perrotis College, degë e “American Farm School” në Selanik të Greqisë, zhvilluan një takim paraprak në kuadër të bashkëpunimit midis dy universiteteve në fushën e bujqësisë. Në takim, ndër të tjera u vu theksi në bashkëpunimin midis dy institucioneve me profile shumë...
Read More
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Read More