Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
7 Qershor, 2021

Day

Në datat 7-10 qershor 2021, Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë i përfaqësuar nga pedagogët e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, dr. Erinda Papa, dhe dr. Alda Cicko morrën pjesë në trajnimin mbi hartimin e projekt propozimeve dhe zhvillimin cilësor të bashkëpunimit dhe menaxhimit ndërkombëtar, në kuadër të projektit QUADIC, organizuar nga Universiteti “Aleksander Moisiu” Durrës....
Read More