Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
9 Nëntor, 2017

Day

PROGRAMI I BURSAVE FRANCEZE TË EKSELENCËS EIFFEL Afati i aplikimit: 12 Janar 2018 Hapur për: studentë nga e gjithë bota Bursa: 1121 EURO në muaj për Programin e Studimit Master dhe 1400 EURO për Doktoraturë   Përshkrimi i thirrjes Programi i Bursave të Ekselencës është krijuar nga Ministria Franceze e Punëve të Jashtme dhe Zhvillimit...
Read More