Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
10 Prill, 2017

Day

Are you a person under or up to 30-ies? Do you have a business idea? APPLY NOW FOR BEING PART OF THE PROGRAM The business ideas, which will be establish near to the renovated bazaar area, will be considered with priority.  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9YXqRiE18EFTpsm578Gx4o5-N-SUp6HWS3HwBfpQQ3vokkA/viewform?c=0&w=1
Read More
Please be informed that the applications for the third call concerning the scholarship programs are oppened for studying abroad with Erasmus Mundus Green-Tech. The scholarships offered for this year are available only for an exchange level before the Bachelor graduation. The duration is one academic year and the students of the second year are pleased...
Read More
Universiteti Transilvania Brasov sapo ka nisur programin e Bursave Akademia e Transilvanisë (http://www.unitbv.ro/en/academica.aspx), përmes të cilit do të jepen 10 bursa për studentët më të mirë nga vendet që nuk janë pjesë e BE, ku ben pjesë dhe Shqipëria. Të gjitha këto bursa do të jepen në bazë të konkurrencës dhe meritës. Kandidatët duhet të...
Read More
UNIVERSITETI NDËRKOMBËTAR VEROR I PRISHTINËS KA HAPUR APLIKIMET PËR STUDENTËT. APLIKO TANI! http://unvp.uni-pr.edu/ApplicationOnline.aspx Data/vendi: 3-14 Korrik 2017, Prishtina, Kosovo Afati i fundit i aplikimeve:  28 Prill 2017 
Read More