From February 18 to March 3, 2019, UNIKO conducted the promotional campaign "...

On February 22, 2019, the department of "Foreign Languages" at the Faculty of Education and...

LISTA E APLIKANTËVE PËR PROGRAMIN E STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE"

 
* KANDIDATËT DUHET TË KONTROLLOJNË EMRAT NËPËRMJET NUMRIT ID TË MATURANTIT.
* KANDIDATËT QË KANË EMRIN NË LISTËN E AFISHUAR DUHET TË DORËZOJNË DERI NË DATËN 20 GUSHT DOKUMENTET PËR T'U REGJISTRUAR NË KONKURSIN E TESTIT PRAKTIK.
 
SUKSESE!

 HAPET PROGRAMI MË I RI I STUDIMIT "BACHELOR" NË "EDUKIM FIZIK DHE SPORTE", NË UNIVERSITETIN "FAN S. NOLI", KORÇË.
MJEDISET BASHKËKOHORE SPORTIVE TË QYTETIT TË FËMIJËVE DO TË JENË NË DISPOZICION TË KËTIJ PROGRAMI STUDIMI.
MIRËPRESIM TË GJITHË MATURANTËT E INTERESUAR !

 


ACTIVITIES

Harmonization and Innovation in PhD Study Programs for Plant Health in Sustainable Agriculture (HarISA) 2nd meeting 10th -11th June 2019, Podgorica

University of Montenegro organized 2nd meeting of the project “Harmonization and Innovation in PhD Study Programs for Plant Health in Sustainable Agriculture (HarISA)”...

UNIKO ORGANISED THE PROMOTIONAL CAMPAIGN "INFO DAYS DEDICATED TO HIGH SCHOOL GRADUATES"

From February 18 to March 3, 2019, UNIKO conducted the promotional campaign "Info days dedicated to high school graduates". Career and Alumni Centre in...

UNIKO AWARDED THE DEAN OF THE FACULTY OF AGRICULTURE PROF. AS. DR. GJERGJI MERO WITH THE CERTIFICATE OF APPRECIATION ON THE OCCASION OF HIS 60TH BIRTHDAY ANNIVERSARY

On March 1, 2019, UNIKO awarded the dean of the Faculty of Agriculture Prof. as. Dr. Gjergji Mero with the certificate of appreciation on the occasion of his 60th birthday...

FORMER UNIKO STUDENT MS.MIRGENA YMER, SHARED HER EXPERIENCE WITH STUDENTS OF FINANCE AND ACCOUNTING PROGRAM

On February 25, 2019 at the Faculty of Economy, Ms. Migena Ymer - Certified Public Accountant, held an open lecture...

THE DEPARTMENT OF FOREIGN LANGUAGES ORGANIZED A ROUND TABLE ON: "FOREIGN LANGUAGES AND LABOUR MARKET"

On February 22, 2019, the department of "Foreign Languages" at the Faculty of Education and Philology organised a round table on "Foreign Languages and Labour Market". According to...

UNIKO AWARDED WITH “FAN NOLI” PRIZE THE PEDAGOGUE OF EDUCATIONAL SCIENCE, DOC. DR. DONIKA DARDHA

On February 19, 2019, UNIKO awarded with “Fan Noli” prize the pedagogue of Educational science, Doc. dr. Donika Dardha. At this ceremony,...

STUDENTS OF MARKETING -TOURISM DEPARTMENT VISITED KORÇA HISTORICAL AND CULTURAL SITES

On February 22, 2019, students and pedagogues of Marketing-Tourism Department, Faculty of Economics, visited Korça historical and cultural sites. Students said that the combination...

UNIKO STUDENTS ORGANISED AN INFORMATIVE MEETING ON TOPIC: INCLUSIVE EDUCATION AND CHILDREN WITH DISABILITIES.

On February 21, 2019, students of the Faculty of Education and Philology, organised an informative meeting on the topic: "Inclusive Education and children with disabilities"....

Pages

Subscribe to Front page feed
                          

Location (Map)

Lidhu me ne

Contacts

Rector
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Secretary of Rector
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for curricula and academic management
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for scientific research and project management
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator of University

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

All contacts