Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

Category

Në datën 10 qershor 2022, Ambasadori i Austrisë në Tiranë, dr. Christian Steinar zhvilloi një leksion të hapur me studentë të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane me temë: “Austria në Bashkimin Evropian”. Gjatë vizitës së tij në këtë Fakultet, fillimisht Ambasadori u prit në takim nga dekania, prof. as. dr. Sonela Stillo, drejtues...
Read More
Në datën 4 qershor 2022, departamenti i Shkencave Sociale në bashkëpunim me organizatën “FuturAL” NGO organizoi një veprimtari në kuadër të projektit  me temë: “Frymëzo ndryshimin”. Nismëtare e kësaj veprimtarie ishte znj. Doralda Tanellari, drejtore ekzekutive e “FuturAL”, e cila zhvilloi me studentët e shkencave sociale diskutimin “Të drejta të barabarta për të gjithë”, duke...
Read More
Në datën 3 qershor 2022, departamenti i Informatikës, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë, në bashkëpunim me Bashkinë Korçë dhe “Atom Computer Tirana” organizuan në mjediset e Bibliotekës Publike “Thimi Mitko”, Korçë leksionin e hapur me temë: “Vlera e certifikimit në fushat e IT”. Leksioni u zhvillua nga z....
Read More
Departamenti i Informatikës, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë, në bashkëpunim me departamentin DSIZ, Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, Kolegjin Universitar Logos dhe Kolegjin Universitar Beder, Tiranë, organizuan në dt. 27 maj 2022, në amfiteatrin e FSHNH, Sesionin Shkencor me temë: “Teknologjitë e reja të informacionit dhe aplikimi...
Read More
Në datën 26 maj 2022, OSCE (Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Prezenca në Shqipër) në bashkëpunim me Universitetitn “Fan S. Noli” organizuan me studentët takimin me temë: “Zhdukja e Njerëzve Gjatë Regjimit Komunist & Roli i të Rinjve në Proceset e Drejtësisë Tranzitore” në mjediset e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane....
Read More
Në datën 25 maj 2022, Biblioteka Universitare në bashkëpunim me departamentin e Shkencave Sociale organizuan një veprimtari shkencore për paraqitjen e veprave “Lindja e tragjedisë” nga Niçe dhe “Leksione sociologjike” nga Emil Durkheim, trajtuar nga studentët e këtij departamenti. Në këtë veprimtari ishte e ftuar alumni, znj. Mamica Shishi, koordinatore e Shërbimit Mbështetës për Fëmijët...
Read More
Në datën 17 maj 2022 në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet Forumi II Studentor me temë: “Transformimi digjital në kohën e sfidave” organizuar nga departamenti i Menaxhimit i Fakultetit të Ekonomisë dhe departamenti i Informatikës i Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane në bashkëpunim me Kolegjin Universitar Beder dhe Albanian University. Punimet e...
Read More
Në datën 13 maj me rastin e javës së infermierit studentët e vitit të parë të departamentit të Infermierisë organizuan një veprimtari pranë shkollës 9-vjeçare “Sevasti Qirjazi”, Korçë. Me qëllim edukimin shëndetsor të nxënësve, studentët përgatitën postera dhe tabela me përmbajtje edukative shëndetsore dhe përmbajtje nga lëndë mësimore të ndryshme që zhvillohen në shkollën 9-vjeçare....
Read More
Me rastin e 12 majit Ditës Ndërkombëtare të Infermierit, studentët e departamentit të Infermierisë, Univesiteti “Fan S. Noli” në kuadër të veprimtarive për Javën e Infermierit organizuan më 12 maj 2022 një veprimtari për të promovuar kontributin e infermierëve në shoqëri në mbrojtjen dhe promovimin e shëndetit në mbarë botën. Studentët e këtij Departamenti në bashkëpunim edhe me Njësinë Vendore të...
Read More
Në datën 11 maj 2022, studentë nga të gjitha fakultete e Universitetit “Fan S. Noli” iu bashkuan nismës së studentëve të Departamëntit të Infermirerisë për të dhuruar gjak. Qysh në orët e para të mëngjesit dhjetra studentë iu drejtuan Bankës së Gjakut në qytetin e Korçës, duke vijuar kështu me veprimtaritë në kuadër të Javës...
Read More
1 2 3 4
en_USEnglish