Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Sondazhi Kombëtar i Studentëve

Maj 20 @ 8:00 am - Qershor 5 @ 5:00 pm
Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.
📊 Risjellim në vëmendjen tuaj ftesën për pjesëmarrje në Sondazhin Kombëtar të Studentëve për të cilin jeni njoftuar me email nga ASCAL. 
 
📅 Afati për plotësimin e pyetësorit online është deri më 5 Qershor 2022.
 
* Kontrolloni E-mailet tuaja dhe plotësojeni deri në fund pyetësorin duke kliuar DËRGO PYETËSORIN

Hollësi

Fillim:
Maj 20 @ 8:00 am
Përfundim:
Qershor 5 @ 5:00 pm
Veprimtari Category:
sqAlbanian