Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
May 23, 2022

Day

Në datën 23 maj 2022 përfaqësues të JAA (Junior achievememt of Albania) zhvilluan me studentët e Klubit të Debatit të Universitetit “Fan S.Noli”  trajnimin III me temë: “Komunikimi dhe Prezantimi në Publik”. Trajnimi u organizua dhe drejtua nga ekstertja e komunikimit, zj. Edlira Gjoni dhe zj. Kristela Pashollari, koordinatore pranë JAA në bashkëpunim me pedagoget...
Read More
Në datat 23-27 maj 2022 studentë të Universitetit “Fan S. Noli” morrën pjesë në trajnimin “Menaxhimi Ndërkombëtar i Projektit” organizuar nga Universiteti “Haxhi Zeka”, Pejë, Kosovë, në kuadër të projekti QUADIC. Gjatë këtij trajnimi studentët u angazhuan në një punë intensive, ku pas çdo prezantimi u vijua me trajnime mbi menaxhimin e projekteve, nën drejtimin...
Read More
en_USEnglish