Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
17 Maj, 2024

Day

Në datën 17 maj 2024 një grup studentesh të Universitetit “Fehmi Agani”, Gjakovë së bashku me dekanen e Fakultetit Filologjik, prof. dr. Sindorela Doli Kryeziu ishin në Universitetin “Fan S. Noli”, ku u pritën në takim nga zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, prof. as. dr. Benita Stavre, zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili dhe administratori,...
Read More
Në datën 17 maj 2024 ceremonia e shpërndarjes së Certifikatave të Pjesëmarrjes mbylli punimet e Akademisë Verore: “Ballkani në rrënjët e studimeve gjuhësore, letrare, historike dhe etnografike” i organizuar nga Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Universitetin “St. Cyril and St. Methodius”, Veliko Tarnovo, Universitetin “Aristoteli”, Selanik dhe Institutin “Goethe”, Tiranë. Gjatë kësaj ceremonie,...
Read More
Nga data 14-17 maj 2024 Universiteti “Fan S. Noli” Organizoi Javën Studentore: “Learners Today, Inspires Tomorrow” Veprimtaritë filluan në datën 14 maj 2024 me Panairin “Inspire. Educate, Innovate”, në të cilin morën pjesë institucionet e pushtetit vendor, si dhe biznese që operojnë në rajonin e Korçës. Në fjalën përshëndetëse prof. as. dr. Benita Stavre, zëvendësrektor...
Read More