Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
10 Janar, 2022

Day

Në datën 10 janar 2022 në kuadër të bashkëpunimit të vazhdueshëm midis Universitetit “Fan S. Noli” dhe Institucionit Financiar NOA sh. a., Korçë u zhvillua një takim në lidhje me praktikat e studentëve pranë këtij institucioni. Në takim ishte i pranishëm z. Romeo Terolli, specialist i Qendrës së Karrierës dhe Alumnit dhe drejtori NOA sh.a...
Read More