Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
22 Tetor, 2020

Day

Në datën 22 tetor në mjediset e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane u zhvillua tryeza e rrumbullakët me temë “Përgatitja dhe edukimi i të rinjve që të përballen me fenomenet e ekstremizmit të dhunshëm” organizuar nga Universiteti “Fan S. Noli”, Universiteti i Tiranës, shoqata “Miq të Korçës” dhe organizata të shoqërisë civile të...
Read More