Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
12 Shkurt, 2018

Day

Partnerët në Shqipëri në kuadër të Projektit Leviz Albania organizon Kampet e Demokracisë Vendore.  Kampet do të zhvillohen në datat 19, 20, 21 shkurt 2018, në Korçë (me pjesëmarrjen e të rinjve dhe të rejave nga Qarku Korçë). Kohëzgjatja e programit ditor do të jetë nga ora 10:00 – 15:00. Qëllimi i kampeve është të zhvillojë aftësitë dhe aktivizmin e...
Read More