• MINISTRJA E ARSIMIT, SPORTIT DHE RINISË, ZNJ. LINDITA NIKOLLA, ZHVILLOI NJË TAKIM PUNE ME DREJTUES TË UNIVERSITETIT TË KORÇËS

  • FJALA PËRSHËNDETËSE E REKTORIT, PROF. DR. ALI JASHARI, NË KONFERENCËN SHKENCORE NDËRKOMBËTARE MBI LINGUISTIKËN DHE DIDAKTIKËN ORGANIZUAR NË KOLEGJIN AAB, PRISHTINË

  • MBYLLET RAUNDI I DYTË I REGJISTRIMEVE KU PROGRAMET E STUDIMIT INFERMIERI, FINANCË DHE ANGLISHT KANË QENË ZGJEDHJA E MJAFT MATURANTËVE

  • SHPALLEN LISTAT E FITUESVE NË UNIVERSITET. INTERVISTË ME DREJTORIN E KURRIKULAVE ARTUR PRIFTI

  • UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” - MBYLLET RAUDI I PARË I APLIKIMEVE. INTERVISTË ME REKTORIN E UNIKO PROF. DR. ALI JASHARI

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com