• FELIX STOISSER ËSHTË STUDENTI MË I RI I PROGRAMIT CEEPUS 3 NË UNIKO

  • BIBLIOTEKA E UNIKO OFRON PËR STUDENTËT, STAFIN DHE KOMUNITETIN NJË FOND TË PASUR LIBRASH

  • UNIKO MORI PJESË NË PANAIRIN E BUJQËSISË “SHQIPËRIA PUNON TOKËN”

  • REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI, ZHVILLOI NJË TAKIM ME STAFIN AKADEMIK DHE STUDENTËT E VITEVE TË PARA TË PROGRAMEVE TË MËSUESISË NË FEF

  • GJUHA STANDARDE SHQIPE DHE PËRDORIMI I SAJ - INTERVISTË ME PEDAGOGUN MSC. OLGER BRAME

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com