• SENATI AKADEMIK I UNIKO NDEROI ME TITULLIN "DOCTOR HONORIS CAUSA" ALBANOLOGUN E SHQUAR RUMUN, PROF. NICOLAE SARAMANDU

  • AUTORITETET DREJTUESE TË UNIKO PRITËN NË NJË TAKIM KONSULLEN E PËRGJITHSHME TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË SELANIK, GREQI, ZNJ. PAVLINA YLLI

  • U ZHVILLUA NË UNIKO NJË TAKIM NDËRGJEGJËSUES PËR KANCERIN E GJIRIT ME MJEKEN ONKOLOGE, ZNJ. JOTA SASOPULU

  • U ZHVILLUA NË UNIKO CEREMONIA E DHËNIES SË TITULLIT “QYTETAR NDERI” ISH-PRESIDENTIT TË ASAMBLESË SË KE-SË, Z. RENE VAN DER LINDEN NGA KËSHILLI I BASHKISË KORÇË, SI DHE U PREZANTUA LIBRI I DR. YLLI ÇABIRIT “SHQIPËRIA MUND TË BËHET”

  • MATURANTËT QË NUK KANË ARRITUR TË APLIKOJNË NË TRE RAUNDET MUND TË VIJOJNË ME PROCEDURAT E REGJISTRIMIT NË UNIKO. INTERVISTË ME REKTORIN, PROF. DR. ALI JASHARI

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com