• UNIVERSITETI I KORÇËS NËNSHKROI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME AUTORITETIN E MBIKËQYRJES FINANCIARE

  • Zv/rektore Erinda Papa : BIBLIOTEKA PROQUEST SHËRBIM I RI NË UNIKO

  • UNIKO LIDH MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME UNIVERSITETIN “NËNË TEREZA" TË SHKUPIT

  • PROJEKTI “CBCINOV8” U PREZANTUA NË UNIKO PËR PALËT E INTERESIT

  • VLERËSOHEN KRIJIMET MË TË MIRA NË PARADËN POETIKE, ORGANIZUAR NGA DEPARTAMENTI I GHUHËS DHE I LETËRSISË DHE KËSHILLI STUDENTOR

Pages

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet