I. Në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë vazhdon programi i studimit:

II. Në vitin akademik 2018–2019 në Fakultetin Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane vazhdon programi i studimit i Nivelit të Dytë:

III. Në vitin akademik 2018–2019 në Fakultetin e Ekonomikut vazhdon programi i studimit: 

 
 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com