MASTER PROFESIONAL

Për vitin e ri akademik 2018–2019 Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë ofron këto programe studimi “Master Profesional”

 

I - Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane :

 

II - Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë :
 
 
 
 
 
 
 
 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com