BACHELOR

Në vitin akademik 2018–2019 Universiteti i Korçës ofron këto programe studimi

I - Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane jep diploma " Bachelor " për programet e studimit:

 

II - Fakulteti i Edukimit dhe Filologjise jep diploma " Bachelor " për programet e studimit :

 


Në vitin akademik 2017–2018 Universiteti i Korçës ofron këto programe studimi

I - Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane jep diploma " Bachelor " për programet e studimit :

 

II - Fakulteti i Edukimit dhe Filologjise jep diploma " Bachelor " për programet e studimit :
 
 
 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com