Sektori i Marrëdhënieve me Publikun dhe Promocionit


Znj. Brikela Qelemeni - Përgjegjës

Znj. Evis Kapurani - Specialist për Marrëdhëniet me Jashtë

Znj. Megi Pashko - Specialist për Marrëdhëniet me Publikun

Znj. Katerina Çifligu - Specialist (Informacioni dhe Promocioni)

Z. Denaldo Braholli - Specialist (Fotograf)

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com