Dega e Kurrikulave dhe Vlerësimit Institucional

DEGA E KURRIKULAVE DHE VLERËSIMIT INSTITUCIONAL

Msc. Olger Brame - Kryetar i degës së Kurikulave dhe Vlerësimit Institucional
email: olgerbrame@yahoo.com

a. Sektori i Mësimit dhe Kurrikulave

Msc. Albina Pajo - Specialiste
email: albina.pajo@yahoo.com

b. Sektori i Sigurimit të Cilësisë dhe Vlerësimit Institucional

Msc. Artur Prifti - Përgjegjës
email: arturprifti@rocketmail.com

Msc. Olger Brame - Anëtar (NjBSC)
email: olgerbrame@yahoo.com

Msc. Maria Dojçe - Anëtar (NjBSC)
email: maria.dojce@gmail.com

Prof.as Nikollaq Roshanji - Anëtar (NjBSC)
email: nikoro60@yahoo.com

Msc. Aida Mosko - Anëtar (NjBSC)
email: aidamosko@yahoo.com

c. Qendra e Karrierës dhe Alumni

Msc. Ersida Çuka - Specialiste
email: ersidacuka@gmail.com

Msc. Fotjola Stillo - Specialiste
email: fotjola77@gmail.com

d. Qendra e Ekselencës për formimin e vazhduar

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com