Forumi i Dytë Ndërkombëtar I Filologjisë 17-20 Nëntor 2016

Të dashur studentë Fakulteti i Studimeve Sllave ,ka kënaqësinë të ju ftojë në Forumin e Dytë Ndërkombëtar Filologjik, për BA, MA, dhe studentët e doktoratës e cila do të mbahet nga 17 deri më 20 nëntor 2016 në ndërtesën qendrore të Universitetit të Sofjes "St. Kliment Ohridski ". Afati i fundit për dorëzimin e abstrakteve është data 15 tetor 2016.

Fushat në të cilat ata presin abstraktet tuaja janë:

  • Studimet letrare;
  • Gjuhësi;
  • Folklor dhe Antropologji Kulturore;
  • Letërsi dhe Kulturë Mesjetare ;
  • Metodologjia e mësimit të gjuhës dhe letërsisë bullgare;
  • Metodologjia në mësimin e gjuhës së Huaj.

Linkun e aplikimit e gjeni bashkëngjitur

http://philol-forum.uni-sofia.bg/.../application-form-studen.../

 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet