PREZANTOHET PARA STAFIT TË REKTORATIT TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS ADMINISTRATORJA E KËTIJ UNIVERSITETI ENSLEMVERA ZAKE.

Nëdatën 7 Prill 2017 në ambjentet e bibliotekës “ Konferenca e Manastirit” në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua ceremonia e prezantimit të Administratores së Univesitetit “Fan S. Noli” të Korçës Znj. Enslemvera Zake. Rektori i universitetit Prof. dr. Ali Jashari pasi ka përshëndetur stafin e rektoratit ka ftuar për të bërë prezantimin Kryetaren e Bordit të Administrimit të universitetit, Znj. Sofjola Kotelli, e cila njëkohësisht  u shpreh se bordi vlerësoi projektin  vizionar te Enslemvera Zakes mes 4 projekteve te paraqitura në konkurs. Administratorja Enslemvera Zake në fjalën e saj falenderoi Bordin e Administrimit të universitetit  “Fan S. Noli” për vlerësimin dhe tha se gjatëpunës së saj do vazhdojë t`i  japë  rëndësi zhvillimit të mëtejshëm të këtij universiteti e në veçanti ndërkombëtarizimit të tij.

 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 822 42580

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet