DEPARTAMENTI I SHKENCAVE SOCIALE NË UNIVERSITETIN “ FAN S.NOLI” TË KORÇËS ZHVILLOI LEKTORIUMIN ME TEME “ SIPËRMARRJA DHE PUNËSIMI I TË RINJVE FRANKOFONË”

Në datën 21 Mars 2017 në ambientet e amfiteatrit, të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Humane,  Znj. Maria Nicolescou, Drejtore e  “ Shkollës së Lartë të Frankofonisë për Administrim dhe Menaxhim”, në Sofie, Bullgari, mbajti lektoriumin me temë: “ Sipërmarrja dhe punësimi i të rinjve frankofonë »

Në këtë aktivitet ku ishin të pranishëm studentë, pedagogë si edhe të ftuar të tjerë u prezantuan programet dhe mundesitë e bursave të studimit të ofruara nga kjo shkollë. 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet