PROGRAMI I VETËPUNËSIMIT PËR KORÇËN 2017

Je i ri deri në 30 vjeç? Ke një ide biznesi? KE NJE IDE BIZNESI?
APLIKO PËR T’U BËRË PJESË E PROGRAMIT

Idetë e biznesit që synojnë të vendosen pranë zonës së rinovuar të pazarit do të kenë përparësi.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9YXqRiE18EFTpsm578Gx4o5-N-SUp...

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet