JU INFORMOJMË PËR ORGANIZIMIN E TAKIMIT TË TRETË TË EVENTIT NDËRKOMBËTAR “FORUMI I DETIT ADRIATIK-KRUAZIERAT, TRAGETET, ANIJET DHE JAHTET”

Ju informojme per organizimin e takimit te trete te eventit nderkombetar  “Forumi I Detit Adriatik-Kruazierat, Tragetet, Anijet dhe Jahtet” dedikuar turizmit detar ne Detin Adriati. Ky takim do behet ne 27-28 Prill 2017 ne  Budva, Mal te Zi.  
Forumit Vjetor të Turizmit për Detarinë eshte nje event nderkombetar dedikuar turizmit dhe  transportit detar.  Ky Forum  ka focus  perfshirjen e studenteve dhe ish studenteve   nga Universitet Europiane dhe u ofron atyre nje mundesi te vecante  te takohen, te shkembejne informacion dhe te mesojne nga pjesemarrja e tyre aktive ne diskutimet e forumit.
 
Forumi  ofron per takimin e ketij viti mundesine  per 50 studente te perzgjedhur te marrin pjese pa pagese  ne takim.  Ata duhet te aplikojne ne website-in  e forumit. (www.adriaticseaforum.com/alumni), duke mbushur  formen e aplikimit  brenda 25 Marsit te 2017. Te gjithe studentet e interesuar mund te bejne aplikimin ne faqen e referuar. 
 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 822 42580

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet