Veprimtari të ndryshme

  • Lektorium: Ambasadori i Polonisë në Shqipëri Marek Jeziorski, mbajti leksionin me temë : “10 vjetori i Polonisë në BE”, më 29 Maj 2014. Ai dha një pasqyrë të historisë së suksesshme të Polonisë si anëtare e Bashkimit Europian dhe si anëtare e NATO-s. Njëkohësisht u shfaq dhe një dokumentar i shkurtër me intervista të veçanta nga pjestarë te sferave te ndryshme te shoqerise polake lidhur me hapësirat qe iu kishte hapur atyre anëtarësimi në BE dhe sukseset që kishin shënuar në fushat e tyre.
  • Takim me Ambasadorin e Tajvanit,(në Romë) Stanley Kao, më 12 Maj 2014. Biseda me auditorin e studentëve dhe pedagogëve, u përqëndrua rreth zhvillimit të Tajvanit në ditët e sotme, në projektet që qeveria e Tajvanit synon të zhvillojë në Shqipëri e Ballkan, si dhe në marrëdhëniet që ka Tajvani me BE-në. Ambasadori prezantoi zhvillimet kryesore në fushën elektronike, të cilat e kanë renditur Taivanin si fuqinë e 16 në botë nga pikëpamja e zhvillimit ekonomik, si zhvillimin e demokracise në Tajvan. Ai dhuroi një fond librash për pasurimin e bibliotekës të FSHNH-së,
  • Në datën 28 Mars 2014, në ambientet e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Humane u prezantua, ekspozita figurative me temë, Pasqyra e thyer e Piktorit të Merituar, Anastas Kostandini (Taso). Aktiviteti u shoqërua me një leksion të hapur të piktorit mbi tendencat e sotme të artit figurativ. Ekspozita shënoi interes të gjerë të studentëve dhe të të ftuarve nga të gjitha institucionet e qytetit të Korçës.
  • Promovim i librit “Zonja Z” të Albatros Rexha, 13 Nëntor 2014.
  • Promovim i librit “Ylli i Shkrimtarit”, të autorit Ndriçim Kulla, 19 Dhjetor 2013.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 822 42580

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet