TAKIM ME POETEN NATASHA LAKO

Në datën 7.12.2016, Departamenti i gjuhës dhe i letërsisë në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë organizoi një takim me poeten Natasha Lako, ku merrnin pjesë pedagogë dhe studentë të gjuhës dhe letërsisë. Në këtë veprimtari poetja paraqiti librin e saj me të ri me titull “Kundërpërfytyrimi”. Studentët dhe pedagogët i bënë poetes mjaft pyetje interesante lidhur me krijimtarinë e gjerë të saj. Ajo lexoi për auditorin disa poezi. Me shumë kureshtje u pritën dhe fjalët e regjisorit dhe aktorit të njohur Mevlan Shanaj, bashkëshorti i poetes Natasha Lako.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com